Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La Baking School convoca la cloenda del 4t Màster d’Excel·lència

El proper dimarts 15 de setembre, a les 12:00 hores del migdia, tindrà lloc a l’Escola de Flequers Andreu Llargués l’acte de cloenda de la quarta edició del Màster en Fleca Artesana d’Excel·lència, una formació única i d’alt nivell en el món del pa i la brioixeria que s’ha dut a terme entre els mesos d’octubre 2022 i setembre 2023.

Els alumnes d’aquesta quarta edició, tots ells professionals en actiu que busquen donar una passa més cap a l’excel·lència en l’ofici, exposaran durant aquest acte la seva taula de treball, amb els productes que han elaborat durant el procés final del Màster.

A continuació, es portarà a terme l’acte de lliurament del diploma que acredita que els alumnes han superat positivament la formació tècnica en fleca artesana d’excel·lència del Màster. L’acte institucional, que tindrà una durada aproximada de dues hores, finalitzarà amb  una degustació dels productes, per celebrar amb tots els assistents l’èxit del programa.

Després d’haver conclòs el passat juliol la quarta edició d’aquesta exclusiva formació, l’Escola del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona encetarà aquest mes d’octubre una nova edició del Màster. És per això que l’acte de cloenda suposarà una oportunitat per tots els alumnes que s’han apuntat o volen apuntar-se al 5è Master en Fleca Artesana d’Excel·lència, de conèixer l’Escola, els professors i els testimonis dels alumnes de la recent edició.

Noticies relacionades

Amb el suport de: