Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La Baking School rep el mestre italià Mirko Zenatti

Zenatti aprofundirà en productes com el panettone i els pans 100% massa mare en una master class a la nostra Escola.

Aquest 2024 continua la programació de les master class a càrrec de professionals de reconegut prestigi en l’àmbit internacional. En aquest marc, properament, el centre formatiu rebrà la visita del mestre flequer italià Mirko Zenatti. Zenatti és ambassadeur du pain i un forner amb una gran projecció internacional que va començar l’ofici sent molt jove a l’empresa familiar. Fa més de vint anys que està especialitzat en pa orgànic certificat i amb massa mare, un tipus de producte que el fascina i l’estimula a continuar el seu creixement i perfeccionament professional. Ha estat premiat en tres ocasions pel Richemont Club Itàlia amb títols com el millor panettone d’autor, i el 2020 va ser reconegut per la guia “Pane e Panettieri d’Italia”, on va obtenir el màxim reconeixement de tres pans com el millor forn de la ciutat. A més a més, ha obtingut diversos títols a diferents concursos i va formar part de l’equip guanyador al Mondial du Pain 2021.

Com a professor convidat del nostre centre formatiu, l’italià impartirà una master class a les instal·lacions de l’Escola de Flequers Andreu Llargués amb el títol “Els secrets de Mirko Zenatti, del panettone i diversos productes amb massa mare 100 %”. Aquesta formació se celebrarà el dimarts 21 i el dimecres 22 de maig, un total de dues sessions amb horari de 10:00 a 18:00, amb una pausa per dinar de 13:30 a 14:30.

En el decurs de la master class, Zenatti revelarà tots els seus secrets per elaborar una varietat de productes que es poden vendre tot l’any, des del panettone fins al famós pandoro, passant per la busola, el nadalin o la torta delle rose. Així mateix, se centrarà en la tècnica per aconseguir una producció 100 % de massa mare, aprofundirà en el comportament de la massa mare natural i dels diferents empastaments, per tal d’elaborar productes de doble i triple empastament, i farà un èmfasi especial en les tècniques per estabilitzar i optimitzar la producció amb productes de massa mare.

Per a més informació i inscripcions, contacteu amb formacio@gremipa.com o trucant al 93 487 18 18