Search
Close this search box.

La cinquena promoció del Màster rep els seus diplomes

La cinquena edició del Màster en Fleca Artesana d’Excel·lència ha celebrat ja la seva cloenda a la Baking School Barcelona Sabadell. Aquest curs, vaixell insígnia del centre formatiu, s’ha impartit aquest curs des d’octubre de 2023 a juliol de 2024, sota la direcció de Yohan Ferrant, guanyador de la Selecció Francesa de Fleca per al Mundial 2019, tercera i segona posició en el 7è i 8è Campionat Mundial du Pain, respectivament, doble podi al 3r i 4rt Best of Mondial du Pain.

L’acte de cloenda s’ha celebrat en el marc d’una jornada de portes obertes a l’Escola, amb presència del director de l’Escola, Yohan Ferrant; la subdirectora, Mari Cruz Barón; la presidenta del Gremi, Mònica Gregori; el secretari general, Carles Cotonat, i la responsable de Formació, Montse Ruiz, que han procedit al lliurament de diplomes després de l’avaluació dels formadors. Durant l’acte, els participants del Màster han exposat les seves elaboracions en una taula final. 

Durant el lliurament de diplomes, també s’han entregat diferents mencions especials:

– Millor Pa de Massa Mare: Eduard Giravent

– Millor Tècnica “Respectus Pannis”: Isaac Galofré, seleccionat com a ‘commis’ per al proper Mondial du Pain 

– Millor Degustació: Lluís Casas

– Millor Peça Artística: Lluís Casas

– Millor Evolució: Eduard Giravent

– Millor Brioixeria: Lluís Casas

– Millor Presentació Final: Lluís Casas

– Primer de la Promoció: Lluís Casas

Enguany, la sisena edició del “Màster en fleca artesana d’excel·lència”, iniciarà serà el 21 d’octubre.
 
El màster es durà a terme entre octubre de 2024 i juliol de 2025 i tindrà una durada de 220 hores, que s’organitzen en 22 hores de dilluns a dijous durant una setmana al mes.

Per a més informació contacteu amb formacio@gremipa.com

Noticies relacionades

Amb el suport de: