Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’autèntic ‘flan parisien’, un toc d’elegància a l’aparador

Yohan Ferrant va impartir una master class centrada en aquest fàcil, versàtil, llaminer, estètic i demandat producte francès.

El director de l’Escola de Flequers Andreu Llargués, Yohan Ferrant, va impartir una interessant master class sobre el clàssic ‘flan parisien’, un dels productes estrella de la fleca francesa.

Es tracta d’un producte versàtil, de fàcil elaboració, molt llaminer i altament efectiu en l’àmbit estètic, per la qual cosa pot ser molt interessant d’incorporar-lo als aparadors flequers.

Clàssic o de xocolata

En el decurs del taller, de 5 hores de durada, Ferrant va posar tota la seva experiència al servei dels alumnes, explicant pormenoritzadament l’elaboració de les varietats clàssica i de xocolata, amb especial incidència en l’elaboració de les masses d’aquesta especialitat i aturant-se a analitzar els diferents farcits que pot presentar.

És molt probable que aquest taller torni a celebrar-se, donat l’èxit que ha tingut la primera edició i l’interès que desperta aquest producte, tant entre els flequers com entre els consumidors d’aquest elegant i efectiu producte. Recordeu que totes les dades sobre master class i d’altres cursos hi són al web del Gremi i que, si en voleu més informació, podeu consultar al Departament de Formació (formacio@gremipa.com).

Noticies relacionades

Amb el suport de: