Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’autobus-fleca de la campanya ‘Bon dia amb pa’ arriba a Catalunya aquest mes

La campanya «Bon dia amb pa» arriba a Catalunya aquest mes de maig, concretament els dies 19, 20 i 21. Es tracta d’un projecte cofinançat per la Unió Europea i l’Organització Interprofessional de Cereals Panificables i Derivats (INCERHPAN), que compta amb el suport, entre altres, dels cinc gremis de flequers que integrem la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Flequers.

La campanya té per objectiu millorar la informació, el coneixement i la valoració del pa per part del públic consumidor, i en concret, fomentar el seu consum entre els nens i els joves. Aquesta iniciativa consisteix principalment en un autobús-fleca que recorre diferents ciutats de l’estat espanyol per tal d’impartir tallers formatius sobre les bondats del pa amb l’ajut d’un nutricionista, i l’elaboració de pa per part d’un mestre forner local que voluntàriament participa en aquesta iniciativa.

Properament, l’autobús recorrerà Catalunya, els següents dies, amb horari de 09:30 a 14:00 (visita escoles) i de 16:00 a 19:00 (accés lliure):

19/05/2022 – Vilafranca del Penedès – Rambla Sant Francesc (zona pròxima a monument Milà i Fontanals)
20/05/2022 – Sabadell – Pl. Major
21/05/2022 – Barcelona – «Obrim carrers» C/ Creu Coberta, 33 – Accés lliure

Podeu trobar més informació sobre la campanya al web www.buenosdiasconpan.eu.

Noticies relacionades

Amb el suport de: