Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Les noves tendències del panettone, al començament del novembre a l’Escola Andreu Llargués

Els dies 7, 8 i 9 de novembre hi ha programada a l’Escola de Flequers Andreu Llargués, una interessant master class sobre ‘Panettone. Noves tendències’. Impartida per Yohan Ferrant, director de l’Escola, tindrà lloc en tres sessions de cinc hores cadascuna.

 

La formació, de 15 hores de durada, abordarà l’elaboració d’una massa mare “especial”, amb els seus processos i refresc. Així mateix, es mostraran, pas a pas, tots els processos d’elaboració: els diferents pastats del panettone, primera pastada, repòs i fermentació, segona pastada i fermentació, i cocció. S’explicaran curosamente les temperatures i temps i el desenvolupament de textura interna i externa.

Durant la master class, Ferrant elaborarà panettons clàssics i quatre varietats exclusives: gianduja amb avellanes caramel·litzades, festucs amb griotinnes, cafè amb ametlla torrada i canyella i poma caramel·litzada. Així mateix, es tractaran iferents tipus de glacejats i acabats i s’abordarà la conservació del producte.

Per a més informació i inscripcions, dirigiu-vos al Departament de Formació del Gremi:
Tel.: 93.487.18.18 / Mail: formacio@gremipa.com