Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’Escola Andreu Llargués col·labora amb el Gremi de Lleida per impartir formació flequera al territori

El Gremi de Flequers de la Província de Barcelona sempre té la mà estesa per a la col·laboració amb altres gremis i associacions representants dels flequers, en tots els seus àmbits d’actuació, dels quals la formació, a través de l’Escola de Flequers Andreu Llargués, és un dels més rellevants.

 

En aquest sentit, el nostre Gremi té subscrits una sèrie d’acords de col·laboració amb altres gremis catalans per impartir formació a tot el territori, portant l’excel·lència formativa de la nostra Escola, amb prestigi a escala mundial, a tots arreu de Catalunya.

 

 

En aquest marc i amb aquesta filosofia, un dels formadors del centre formatiu, Paco Ramírez, s’ha desplaçat fins a Torregrossa, a la província de Lleida, per impartir una demostració magistral de braços farcits en dues sessions, amb l’objectiu de facilitar als flequers de la zona coneixements útils per innovar i oferir més varietat de producte als clients dels seus forns.

«Gràcies a la professionalitat del professor i a la participació de tots els assistents, la demostració ha estat un èxit!», han assenyalat des del Gremi de Forners de les Terres de Lleida.