Aquesta setmana, l’Escola de Flequers Andreu Llargués ha acollit un interessant curs sobre ‘Assortit de Mones de Pasqua i Figures de Xocolata’, de cara a la propera arribada de les dates de Setmana Santa. La formació, de 20 hores de durada i de caràcter demostratiu i participatiu, ha tingut lloc els dies 21, 22, 23 i 24 de març de 2022 de 15:30 a 20:30 h.
El curs ha estat impartit per dos brillants professors de la nostra Escola: Toni Vera, jove i apassionat pastisser guanyador del concurs ‘El Millor Croissant Artesà de Mantega’ els anys 2016 i 2019, i Jordi Farrés, pastisser i xocolater amb àmplia experiència com a assessor, pastisser, I+D en productes de xocolata i guanyador de premis com la Medalla d’Or en la Canjop 2000 (Campionat Millor Pastisser Jove d’Espanya) i la Medalla d’Or a la final espanyola
Destinat a professionals interessats en actualitzar les tècniques d’elaboració i incorporar nous productes per la diada de Pasqua, el curs ha servit els alumnes per millorar les tècniques d’aplicació i els processos i acabats dels productes, aplicar les fórmules adequadament, classificar els diferents tipus de productes segons composició i tècniques d’elaboració i conèixer els problemes més comuns i les seves solucions.