Search
Close this search box.

L’excel·lència francesa en una Masterclass exclusiva

La Baking School Barcelona Sabadell i l’Atelier M’Alice porten la primera masterclass de l’any de la mà de Brian Boclet

Els pròxims 27 i 28 de maig, l’Escola de Flequers Andreu Llargués acollirà una de les cites imprescindibles del l’any amb una masterclass amb Brian Boclet, reconegut mestre flequer format al prestigiós Institut National de la Boulangerie Pâtisserie (INBP). Aquesta activitat representa una oportunitat única per als professionals de la fleca i la brioixeria artesana de descobrir les últimes tendències de la mà d’un referent internacional.

Fill de flequers i apassionat del seu ofici des de ben jove, Boclet ha desenvolupat una trajectòria brillant entre França i Suïssa. Actualment dirigeix l’especialitat de fleca a la prestigiosa escola de Lausana, després d’haver format part de l’equip del reconegut MOF Thomas Marie. Finalista del prestigiós concurs dels Meilleurs Ouvriers de France, Boclet destaca per la seva creativitat i pel seu enfocament innovador, sense perdre l’essència de l’artesania tradicional.

Un programa amb elaboracions d’alt nivell

La masterclass, de caràcter teoricopràctic i amb una durada total de 14 hores (de 10.00 a 18.00 h cada dia), inclourà la demostració de receptes d’alta gamma tant en fleca com en brioixeria. Algunes de les creacions que es presentaran seran el Dôme marron cassis, Pain chocolat 3.0, Couronne exotique, Bouton vanille fraise, Feuilletée nomad jambon i volaille, entre d’altres.

Aquest esdeveniment no només permetrà als assistents aprendre tècniques de gran precisió, sinó també entendre la visió de futur que Boclet té per al sector, basada en l’equilibri entre innovació i respecte pels sabors autèntics. La Baking Masterclass promet ser molt més que una simple demostració: és una immersió en l’univers creatiu d’un dels grans noms de la fleca europea. Per a aquells professionals que busquen inspiració, coneixement i perfeccionament, aquesta és, sens dubte, una cita ineludible del calendari gastronòmic de maig.

Per a més informació i inscripcions contacteu amb el Departament de formació del Gremi o a la web:

Noticies relacionades

Amb el suport de: