Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’Obrador dels 15, protagonista a «Terra de Pa»

El passat 22 d’abril, en la segona entrega del programa «Terra de pa» conduït per l’agremiat Jordi Morera, va aparèixer una de les nostres fleques agremiades: L’obrador dels 15.

 

En aquest programa que tractava la fermentació, Morera visita la Universitat Autònoma de Barcelona per parlar amb Núria Aguilar, investigadora en ciència i tecnologia dels aliments on aprofundeixen en els aspectes més tècnics. Seguidament, s’acosta a l’Obrador dels 15, aquest ja emblemàtic forn al barri del Guinardó de Barcelona el qual presenten com una mostra d’haver sabut combinar amb èxit tradició i innovació. Allà ens presenta a Mònica Gregori, agremiada i vicepresidenta del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona.

Durant l’entrevista, Gregori ens explicarà com s’han reinventat per donar al client el producte que més s’adapti a ell: «Treballem el que diem ‘customització del pa’, perque cada organizme és un món i reacciona diferent a cadascú. Busquem fer un pa a mida per a cada client i que aquest trobi el seu pa perfecte».

Podeu accedir al programa sencer a través de La Xarxa+ en aquest link.