Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Mickael Martinez tanca la programació de master classes de l’any a l’Escola Andreu Llargués

La darrera de les master classes a càrrec de figures de reconegut prestigi a la fleca internacional que ha acollit enguany l’Escola de Flequers Andreu Llargués ha corregut a càrrec de Mickael Martinez, que ha impartit un curs enfocat en la millor brioixeria brioixeria fina, productiva i rendible.

 

Martinez és cap forner d’un prestigiós hotel del sud de França on es dedica a elaborar pans per als diferents restaurants, amb Estrelles Michelin. També s’encarrega de la brioixeria de la secció d’esmorzars i brunch de migdia, amb la màxima exigència de qualitat i excel·lència en el producte i les elaboracions.

En el decurs de la master class, el mestre convidat ha compartit els seus secrets en l’elaboració de brioixeria amb un bon grapat d’alumnes, tots professionals en actiu interessats a actualitzar les tècniques d’elaboració i incorporar nous productes. En concret, la master class ha estat dedicada íntegrament a la brioixeria fina i productiva. Durant formació, Martinez ha mostrat com desenvolupar de manera eficaç i senzilla diferents formes i sabors de productes diversos de brioixeria a través de tècniques i receptes fàcilment aplicables a l’empresa, amb especial atenció al fet que aquestes elaboracions puguin reproduir-se de manera rendible al nostre obrador.

Al llarg del taller, de 14 hores de durada i distribuït en dues sessions, s’han reinterpretat els grans clàssics de la brioixeria, amb l’objectiu de donar-los una segona joventut sense deixar de banda en cap moment la racionalitat que ens permet mantenir una lògica corporativa.

Noticies relacionades