Search
Close this search box.

Nou monogràfic sobre pans integrals

L’Escola de Flequers Andreu Llargués programa una formació de 10 hores per coneixer i millorar les tècniques d’elaboració del pa integral, de la mà del director de l’Escola i mestre forner, Yohan Ferrant. 

En aquest curs es tractaran les característiques de les diferents farines integrals i el tipus de fermentació adequats per optimitzar les masses. S’ensenyaran tècniques d’elaboració de diferents formats de pa integral i com aconseguir que aquests tinguin un volum adequat i adequar-se a la nova llei en vigor.

El monogràfic, adreçat a professionals que desitgin actualitzar les tècniques d’elaboració i incorporar nous productes d’aquesta classe, és 100% subvencionat i es durà a terme el proper 21 i 22 de novembre al centre de Sabadell.

Per a més informació dirigiu-vos al Departament de Formació del Gremi:
Tel.: 93.487.18.18 / Mail: formacio@gremipa.com

 

Noticies relacionades

Amb el suport de: