Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Nous cursos intensius d’especialització de pans i brioixeria artesana amb Yohan Ferrant

L’Escola de flequers Andreu Llargués programa dues formacions intensives en pans i brioixeria artesana i d’excel·lència de la mà del seu director i reconegut flequer, Yohan Ferrant.

Recentment aterrat de Tòquio, el director de l’Escola serà l’encarregat de dirigir aquests cursos intensius teòric-pràctics que tenen com a objectiu aprofundir en l’excel·lència de les tècniques d’elaboració de pans artesans i brioixeria. Aquestes formacions estan destinades a professionals que desitgin perfeccionar les tècniques d’elaboració de fleca i brioixeria per avançar amb excel·lència en la seva pràctica professional.

Així doncs, el primer curs intensiu serà sobre pans artesans i s’impartirà del 24 al 29 d’abril de 15 a 21 hores. En aquest els professionals treballaran de manera pràctica i teòrica el comportament de les masses mare i les fermentacions, elaboraran productes clàssics i amb masses mare elaborades amb diferents tècniques, entre altres.

El segon curs, centrat en brioixeria artesana, també tindrà una durada de 30 hores entre els dies 22 i 26 de maig. Aquí els alumnes estudiaran les diferents farines, tècniques de pastat, fermentacions, llevats, etc.; així com els sistemes de cocció, reacció de Mallard o altres modificacions del midó en cocció, per acabar elaborant diferents peces segons les tècniques aplicades.

Per a més informació, contacteu amb el departament de formació al 93 487 18 18 o  a formacio@gremipa.com.

Noticies relacionades

Amb el suport de: