Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Nova edició de la campanya «Llonguet solidari» contra el Càncer Infantil

El proper 15 de febrer, dia Internacional del Càncer Infantil, se celebrarà la campanya Lloguet Solidari 2023, una iniciativa dels forners artesans conjuntament amb l’associació Polseres Candela i la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Flequers, amb el suport del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona (https://gremipa.com/), per la recerca del càncer infantil.

Enguany, és la tercera edició d’aquesta campanya solidaria, que es va iniciar l’any 2021 dins del programa de “Restauració i comerç pel càncer Infantil” a Mollet del Vallès, i que l’any passat ja va comptar amb el suport de la Federació Catalana i amb la participació de molts de vosaltres.

Un any més, des de la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Flequers, volen fer aquesta iniciativa extensible a tots els forners i forneres de Catalunya, que podeu col·laborar de manera solidaria i, a més, donar a conèixer un producte tan propi con el lloguet.

Els establiments que vulguin participar hauran d’elaborar aquest producte els dies que duri la campanya i destinar l’import de la seva venda a la campanya. Us animem a elaborar molts llonguets i a promocionar-los com es mereixen per tal que els dies de l’acte solidari es recapti el màxim possible.

Perquè la peça de pa d’un llonguet?

El llonguet és un peça tradicional de la fleca artesana catalana amb molta acceptació entre els nens i nenes. És un panet ideal per als esmorzars i els berenars i una peça molt versàtil per acompanyar els àpats. És un producte símbol d’artesania ja que la seva elaboració meticulosa està feta exclusivament a mà.

Com funciona la campanya?

Poden participar tots els forners artesans que elaborin llonguets als seus obradors i el venguin en el seu punt de venda.

Se celebrarà el cap de setmana dels dies 17, 18 i 19 de febrer del 2023. Coincidint en cap de setmana, que son dels dies que majoritàriament hi ha més afluència de clients a les fleques artesanes.

Per participar-hi, les fleques haurán d’inscriure’s a la pàgina web del projecte: https://www.pulserascandela.org/paginas/llonguet+SOLIDARI

Un cop feta la inscripció a la web del projecte, rebreu el cartell promocional de la campanya que us podreu descarregar per exhibir als vostres establiments i xarxes socials. Les fleques que participin tindran visualització a la web del projecte.

El preu de venda del llonguet serà el preu habitual de cada establiment. L’import que s’obtingui de la seva venda durant els dies de la campanya serà donatiu per a l’Associació Polseres Candela.

Un cop passat el cap de setmana de la campanya, els forners i forneres hauran d’ingressar els diners de la venda dels llonguets a l’entitat solidària directament en la campanya del seu web: https://www.pulserascandela.org/paginas/llonguet+SOLIDARI, amb targeta, Paypal, bizum ó transferència.

Posteriorment podreu obtenir, per a la seva deducció fiscal, el certificat de la vostra donació.