Noves Master Class programades

L’Escola de Flequers Andreu Llargués programa noves master class d’excel·lència per aquest curs. 

Apunta les dates perquè no poden faltar en el teu calendari! Amb els forns que no paren, la Baking School Barcelona Sabadell, de la mà del director Yohan Ferrant, reprèn el calendari de Master class d’excel·lència amb un mes de maig complert.

  • Le flan parisien 
    • Duració: 5 hores
    • Dies: 3 de maig
  • Tècniques de llarga fermentació 
    • Duració: 10 hores
    • Dies: 10 i 11 de maig
  • Pans integrals
    • Duració: 10 hores
    • Dies: 31 de maig i 1 de juny
  • Brioixeria Creativa
    • Duració: 10 hores
    • Dies: 18 i 19 de juliol

Recordem que les master class són formacions d’alt nivell, exclusives a Espanya, enfocades per gaudir de l’excel·lència de la fleca, que aporten al sector i als nostres professionals a tenir més èxit i millorar les seves tècniques d’elaboració com a forners i apassionats del món del pa.

Per a més informació, contacteu amb el departament de formació al 93 487 18 18 o  a formacio@gremipa.com.