Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Oberta la convocatoria als Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) ja ha obert la convocatòria per a la concessió dels Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris de la Generalitat de Catalunya.

 

L’objectiu d’aquest premi és distingir els establiments en actiu que al llarg de més de cent anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania que s’han anat produint al llarg de la seva història. Poden participar aquelles persones físiques, microempreses i petites empreses de venda al detall o de prestació de serveis que siguin titulars d’establiments a peu de carrer a Catalunya oberts al públic, i els mercats municipals, amb una trajectòria de cent o més anys d’història l’any 2022.

Els premis s’entreguen en dues categories; el premi als establiments amb cent o més anys d’història durant l’any 2022 i el premi als establiments amb cent cinquanta o més anys d’història durant l’any 2022, els quals es materialitzaran amb un guardó i un diploma acreditatiu. És important destacar que els premis es concedeixen amb igualtat de mèrits entre els sol·licitants.

El termini màxim per dictar i notificar la resolució de concessió és de sis mesos des de la publicació de la convocatòria, per tant, el periode de presentació de sol·licituds inicia el 4 de maig a les 9:00 hores i finalitza a les 14:00 hores del dia 5 de juliol de 2023.

Si esteu interessats en sol·licitar un d’aquests premis o desitgeu ampliar la informació, contacteu amb la Sra. Vanessa Molina, del departament de secretaria d’aquest Gremi, per mail a  v.molina@gremipa.com o per telèfon al 93 487 18 18.