Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

«Objetivo Best Of Mondial du Pain», nou mini documental sobre la fita històrica de Yohan Ferrant

  • Aquest documental s’estrena el proper 10 de maig al canal de YouTube de la Baking School Barcelona Sabadell

  • Després de fer història al 8è Mondial du Pain, l’Enric Badia i la Marta San José, juntament amb Yohan Ferrant, ex-alumnes i director de l’Escola respectivament, s’enfronten al major repte de la seva professió: el Best of Mondial du Pain. 

 

El passat març, el saló Mobac de Tòquio va acollir la tercera i quarta edició Best of Mondial du Pain, la «champions del pa» segons Yohan Ferrant, el director de la Baking School i participant en totes dues edicions. El Best Of és la competició que enfronta als millors classificats del Mondial du Pain.

Aquest any 2023 ha sigut especial perquè a causa de la pandèmia, s’han celebrat conjuntament el tercer i quart Best Of, el que ha fet que els resultats siguin encara més gloriosos. Yohan Ferrant, juntament amb el seu «commis» i també formador de l’Escola Matt Valette, van participar en la tercera edició del Best Of per quedar en tercera posició al setè Mondial Du Pain de Nantes. El 2021, L’Enric Badia i la Marta San José, van repetir la fita quedant en segona posició al Mondial i, per tant, també es van assegurar la plaça en aquest prestigiós certament.

Durant tot el 2022 i part del 2023, tots quatre s’han preparat a les instal·lacions de la Baking School, on han treballat conjuntament per fer història en la fleca mundial, espanyola i catalana. És per això que ara es poden veure els resultats en un minidocumental que s’estrenarà la setmana vinent al YouTube de la Baking School Barcelona Sabadell.

Aquí podeu veure el tràiler:

 

Noticies relacionades

Amb el suport de: