Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

“Panadero por un día”, l’últim llibre de Jordi Morera

Jordi Morera, un dels flequers més populars del nostre país, presenta el seu tercer llibre «Panadero por un día«.

 

Jordi Morera, reconegut com a ‘World Baker 2017’ i associat del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, ha trobat el nínxol de mercat per al seu últim llibre gràcies a la pandèmia de la COVID-19.

En l’últim any, gairebé tothom ha fet o ha volgut fer pa a casa, aprofitant el temps lliure que teníem, però de vegades el resultat no ha estat el millor. L’art del pa i les diferents masses és tot un món que no depèn de grans eines. “Tan sols amb la farina adequada, temps i organització, podem aconseguir una bona massa”, assegura l’autor.

La tècnica de Morera en un llibre

El propòsit de Morera amb aquest llibre és apropar l’art de l’elaboració de les diferents masses al màxim número de gent, convertint en un expert flequer a qualsevol que s’ho proposi.

En el llibre, el mestre flequer fa un recull de receptes variades, trucs i consells sobre el pastat, com el seu nou mètode inventat, “30 minuts i una nit per fer pa”. Per Morera, aquest mètode fa que el procés d’elaboració de qualsevol massa sigui més senzill, didàctic i amè, inclosa la massa més popular d’aquest any: la massa mare. A més, a més, cada recepta inclou informació bàsica sobre els productes utilitzats i com tractar-los, per Tal que qualsevol pugui fer-les.

Amb aquest llibre podràs crear les teves pròpies peces de pa i brioixeria de manera tradicional i artesanal, sempre amb el suport d’un expert en pa al costat.