Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Panes Creativos i Daniel Jordà, premi especial de Comerç de Barcelona

Jordà rep aquest premi en la 24a edició del Premi Comerç de Barcelona per ser un forn de referència nacional i internacional i la seva responsabilitat social.

Aquest 16 de novembre s’ha celebrat la cerimònia de lliurament de la 24a edició del Premi Comerç de Barcelona, que reconeix en diferents categories els millors establiments comercials de la ciutat de l’any 2023. L’acte ha tingut lloc a les Drassanes Reials i ha comptat amb la presència de l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni; el quart tinent d’alcaldia, Jordi Valls, la regidora de Promoció Econòmica, Raquel Gil, i de comerciants i representants de les associacions, eixos comercials i mercats municipals de la ciutat.

Aquests guardons reconeixen els professionals més innovadors, els més destacats en el comerç de proximitat, les persones i entitats que han contribuït destacadament  a la promoció, innovació i coneixement del comerç de la ciutat, el comerç sostenible i els establiments de mercats.

En aquesta edició, s’ha fet entrega d’un premi especial a l’empresa agremiada Panes Creativos de Daniel Jordà. Pel jurat, la trajectòria professional de Daniel Jordà ha acabat convertint Panes Creativos en “referència al sector del forn a nivell nacional i internacional, a més de ser un establiment que fa bandera i practica la sostenibilitat i que està arrelat al barri col·laborant en diversos projectes”.

A l’acte, l’alcalde de Barcelona ha destacat que “el comerç, la restauració i els mercats de Barcelona son determinants per a la cohesió i integració social; per configurar districtes i barris amb identitat pròpia; son molt més que punts de venta, son espais on es conviu i es construeix la Barcelona que volem”.

L’alcalde ha remarcat que el comerç de proximitat té molts reptes per endavant perquè els hàbits comercials estan canviant, especialment amb la competència de les grans plataformes, “però cap plataforma pot oferir el que vosaltres oferiu: qualitat, proximitat, tracte humà, complicitat, honestedat, confiança”, finalitza.

Noticies relacionades

Amb el suport de: