El Nadal és una data molt important per a les vendes a la fleca i la pastisseria. Per això, si vols donar un toc de diferenciador als teus productes o vols actualitzar les tècniques d’elaboració i incorporar nous productes per la temporada de nadal a la teva fleca, aquest curs és per a tu.
L’Escola de Flequers Andreu Llargués ofereix un monogràfic 100% subvencionat sobre troncs, tortells i panettone de 20 hores els propers 21, 22, 23 i 24 de novembre, conduït pel mestre pastisser, Toni Vera. En aquesta formació es tractarà:
Tot sobre els troncs de Nadal: Prepararem diferents varietats clàssics i revisats per a sorprendre als clients:
- Tronc de pinya-coco-passió
- Tronc de gerds i iogurt
- Tronc de Mascarpone i cafè
- Tronc de xocolata i vainilla
Aprofundirem en la tècnica i les varietats dels tortells de reis: Masses de brioix comú, fullat i altre com masses de brioix amb xocolata; masses i farcits de fàcil conservació a temperatura nevera; Farcits de massapà, nata, cremes muntades, nates muntades amb fruites…
I com no, el clàssic de la temporada, el panettone!
Per a més informació dirigiu-vos al Departament de Formació del Gremi:
Tel.: 93.487.18.18 / Mail: formacio@gremipa.com