Search
Close this search box.

Prestigiosos xefs catalans participen en el receptari de “Dona-li vida al pa!”


La segona edició d’aquesta campanya per promocionar els productes flequers commemora que Catalunya és Regió Mundial de la Gastronomia 2025.

Davant l’èxit de la primera edició, el Gremi de Flequers de la Província de Barcelona impulsa per segon any consecutiu la campanya “Dona-li vida al pa!”, amb l’objectiu de potenciar la venda i el consum dels productes flequers, per destacar la professionalitat de l’ofici i la qualitat del producte, mitjançant un receptari digital elaborat expressament amb el pa com a protagonista.

Com a la primera edició, a cada estació de l’any se suggereixen receptes de temporada amb diferents pans que podem trobar en una fleca. Els forners poden compartir aquest receptari, disponible en format digital, amb els clients per tal que el descarreguin. Aquest llibre de receptes s’anirà enriquint cada temporada i es podrà descarregar a través del codi QR inclòs en la cartelleria de la campanya.

Regió Mundial de la Gastronomia i xefs de renom

Amb un enfocament renovat, “Dona-li vida al pa!” commemora que enguany Catalunya ha estat proclamada Regió Mundial de la Gastronomia, una menció on també es valora la tasca de les fleques i la varietat de pans que elaboren cada dia.

Com a novetat, aquesta edició inclou la col·laboració de grans xefs catalans que inspiren i mostren amb les seves receptes com el pa pot ser l’ingredient estrella en creacions culinàries. Així, amb el suport de figures reconegudes de la nostra cuina, com Ada Parellada, Carles Gaig, Víctor Quintillà i Jordi Castan, aquesta iniciativa convida a repensar el valor del pa a les llars i especialment a la cuina i a elaborar receptes per a cada època de l’any.

El projecte inclou la publicació d’un receptari digital trimestral amb plats de temporada fets amb pa i consells pràctics per treure el màxim profit a la cuina. Aquest receptari compta cada temporada amb una recepta estrella creada per cadascun dels xefs mencionats.

Noticies relacionades

Amb el suport de: