Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Representants de la fleca de Biscaia visiten l’Escola Andreu Llargués

L’Escola de Flequers Andreu Llargués ha rebut aquesta setmana una nova visita institucional. En concret, han conegut les instal·lacions del centre formatiu representants de l’Associació de Flequers de Biscaia, molt interessats a comprovar de primera mà com funciona la nostra prestigiosa escola.

Durant el recorregut per les instal·lacions del centre, el president d’aquesta associació, José Alberto López Sainz, i la secretària general, Pilar Alonso Albares, han estat acompanyats pel president del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, Andreu Llargués; el secretari general, Carles Cotonat, i la cap de Formació, Montse Ruiz. Els representants de la fleca biscaïna han mostrat en tot moment la seva admiració i interès per la feina que es fa a l’Escola en favor de la formació del sector.

Es dona la circumstància que aquesta associació també compta amb un centre formatiu, el qual imparteix, entre altres activitats formatives, el Curs de Professionalitat en Fleca i Brioixeria, a més de cursos específics per als seus associats, treballadors en actiu i aturats.

Noticies relacionades

Amb el suport de: