Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Segona edició del Mediterranean Gluten Free Forum

El 25 i 26 de maig 2024 tindrà lloc la Mediterrània Gluten Free Forum (MGFF) al Museu Marítim de Barcelona. Serà un gran espai amb diferents zones: exposició de productes, ponències, degustacions, zona infantil i molt més!

La MGFF és la fira de l’alimentació sense gluten que vol ser l’espai de referència del Gluten Free en l’àmbit europeu i per on passen més de 10.000 visitants per edició. El públic són persones amb celiaquia o altres patologies relacionades amb la ingesta de gluten i les seves famílies, així com professionals del canal HORECA, la indústria alimentària i del sector sociosanitari.

En el marc de la fira, l’Associació Celíacs de Catalunya celebrarà els actes del Dia Internacional de la Celiaquia, per la qual cosa més de 8.000 visitants provindran directament de socis de l’Associació i familiars directes.Aquí pots veure el vídeo oficial de l’anterior edició.

Per a més informació sobre l’esdeveniment i per participari com a forn sense gluten, clica aquí. Les empreses que formin part del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona tenen un 20% de descompte en la contractació del stand.