Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Sermont ha presentat les seves rentadores d’utensilis Jeros a Foodtech

L’empresa de maquinària SERMONT ha estat present en la fira FOODTECH amb els seus sistemes únics de rentada per al nostre sector. Ha exposat el seu sistema JEROS que permet rentar recipients, caixes, utensilis, pispes pastisseres… I tot el que s’usi en l’obrador i en la indústria de panificació i pastisseria, amb un cicle curt de rentada i sense necessitat d’assecament perquè la temperatura d’aclarit és de +850. Unes màquines robustes que permeten ser carregades pels tres costats ocupant el mateix espai oberta que tancada i, el més important, garantint el nivell d’higiene exigit tant en els requisits regulats tant fos com dins de la Unió Europea.
Diferents models amb diferents grandàries permeten adaptar-se a les mesures i necessitats de l’obrador o de la fàbrica.

A Espanya, SERMONT, S. a. és la distribuïdora exclusiva des del 1977 de JEROS ocupant-se de l’assessorament, la venda, la instal·lació, posada en marxa i del servei tècnic postvenda.

D’altra banda, les rentadores d’utensilis JEROS permeten un estalvi molt important d’aigua i mà d’obra factors molt importants per a tenir en compte en el sector. Respecte a altres sistemes automatitzats de rentada, JEROS és dels més eficients quant a consum d’energia un altre valor a ressaltar en els moments actuals.