Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Sermont presenta el nou forn de pisos de Revent

L’empresa de distribució de marques líder en el sector de la fleca, Sermont, introdueix al seu catàleg el forn de pisos Revent que arriba als 400ºC.

Després de demostrar la seva tecnologia en el món dels forns de carros, la marca de forns torna a sorprendre amb el seu innovador model modular de pisos, creant així el forn més versàtil per a qualsevol obrador.

Des de Sermont, asseguren que aquest és el primer forn elèctric que aconsegueix els 400 °C. Combinat amb el seu generador de vapor integrat, aquest forn brinda la capacitat d’enfornar una àmplia varietat de productes. La possibilitat d’aconseguir tan alta temperatura converteix a aquest forn en una opció ideal per a pizzeries i aquells que treballen amb masses fines que requereixen un cop de calor precís.

Amb una altura interna de 245 mm, aquest forn permet cuinar tot tipus de productes. Revent proporciona l’espai necessari per a enfornar productes que requereixen creixement, humitat i temperatura, convertint-ho en un forn molt més versàtil que uns altres en el mercat.

La tecnologia Power Guard és el que distingeix a aquest forn de la competència. Quant al consum, Revent ha instal·lat un discriminador de consum elèctric que permet treballar amb dos pisos amb el mateix consum que un. En altres paraules, considerant el seu aïllament de llana mineral i la seva Power Guard, Revent torna a destacar com a líder en eficiència energètica en tots els aspectes.

Configurable en 9 mesures diferents, amb capacitat de fins a 6 safates, sempre amb pedres naturals i amb regulació de temperatura de 3 zones, Revent és, probablement, l’elecció que necessites en el teu obrador si busques l’excel·lència sueca, eficiència energètica i versatilitat.

Si vols saber-ne més, Sermont S.A. és la marca exclusiva de distribució. Contacta’ls.

Noticies relacionades

Amb el suport de: