Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

S’obren inscripcions per la VI Edició del concurs “La Millor Coca de Sant Joan”

Professionals flequers i pastissers, podran participar en el concurs que se celebrarà a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm a Barcelona el pròxim 31 de maig.

El concurs, recolzat per la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Flequers, el Gremi de Flequers de la província de Barcelona i el Gremi de Pastisseria de Girona, entre altres entitats i marques per a professionals com la farinera Fills de Moretó, Ken Foods, My Chef, Borges Professional, Marta Pack i col·laboradors com CSTY i Casa Gay, ja ha obert les inscripcions a 5 categories a les quals els professionals podran presentar-se: Coca de Fruita i pinyons, de Crema i pinyons, de Llardons, de Xocolata i Creativa. En cadascuna d’aquestes, es dona un espai per abraçar tant la tradició com l’originalitat a parts iguals i hi haurà un guanyador únic al qual se li farà entrega del seu premi en un acte obert a tots els participants.

Les peces s’hauran de lliurar a la mateixa Antiga Fàbrica d’Estrella Damm el divendres 31 de maig de 9:00 h a 11:00 h. La seva valoració, que serà realitzada per un jurat format per forners i pastissers d’excepció, es farà el mateix dia i estaran presents a l’acte de lliurament de premis.

A fi d’evitar el malbaratament alimentari i donar un ús social, l’organització entregarà totes les coques presentades en acabar el certamen a la Fundació Can Pedro, que s’encarregarà de distribuir-les entre els col·lectius més vulnerables.

Les inscripcions estan obertes a mestres flequers i pastissers, sempre que tinguin un punt de venda, fins al 28 de maig a les 20:00 h, a la web http://www.lamillorcocadesantjoan.cat omplint el formulari de participació. Les bases del concurs i informació del certamen també podran consultar-se a la pàgina web i per xarxes socials (Instagram @lamillorcocasantjoan).