Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Sr i Sra Cake premia les millors coques de Sant Joan de Catalunya

Aquesta setmana ha tingut lloc a La Farinera del Clot de Barcelona la quarta edició del concurs ‘La Millor Coca de Sant Joan’, que ha congregat a més de 200 coques participants en cinc categories.

Organitzat per l’agència Sr i Sra Cake, per escollir els guanyadors s’ha tingut en compte la valoració d’un jurat d’excepció, format per professionals de la fleca i la pastisseria, entre els quals figurava Mari Cruz Barón, subdirectora de l’Escola de Flequers Andreu Llargués, que han estat els encarregats de triar un guanyador per a cadascuna de les categories obertes: Coca Tradicional, Coca de Crema i pinyons, Coca de Xocolata, Coca de Llardons i Coca Creativa.

Cal destacar que, a la Categoria de Coca de Crema i Pinyons, el premi ha anat a parar a una fleca agremiada d’Olost, en concret la Pastisseria i Fleca Cal Parra. L’elecció d’aquesta peça va ser unànime per part del jurat des del primer moment, valorant la perfecta quantitat i disposició de la crema que, malgrat ser la protagonista, deixava ressaltar el sabor dels seus pinyons.
El guanyador de la Categoria de Coca Tradicional ha estat el Forn de Pa i Pastisseria Gil, de Barcelona. En la Categoria de Coca Creativa, el premi se l’ha emportat l’Atelier de Barcelona. Si ens traslladem a la Categoria de Llardons, el guanyador ha estat la Pastisseria Viñallonga de Montornés del Vallés. I finalment, de la Categoria de Xocolata, que s’obria per primera vegada en aquesta IV edició, ha resultat guanyadora la Pastisseria Brunells de Barcelona.

Part de les coques participants han estat lliurades a DISA San José Oriol (Càritas) de Barcelona per a evitar, un any més, el desaprofitament alimentari.

Noticies relacionades

Amb el suport de: