Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Terpan estrena pàgina web i imatge corporativa

Terpan S.L., l’empresa de maquinària i disseny d’interiors per fleques, pastisseries i cafeteries, presenta una renovada pàgina web, que representa un pas endavant cap al futur de l’empresa i les últimes tendències tecnològiques.

Aquesta nova imatge es basa en una estètica més neta i està enfocada en la seva excel·lència en la decoració de locals comercials. 

«Aquest canvi reflecteix l’esforç i la dedicació de tot l’equip en l’evolució de la marca. Estem compromesos amb l’excel·lència i l’adaptació als canvis del mercat«, afirma el seu gerent, Xavier Rigol. «La nostra nova web no només és un testimoni de la nostra evolució, sinó que també serveix com a plataforma per connectar amb els nostres clients i oferir-los les millors solucions en maquinària i disseny d’interiors.»

La nova web, accessible a www.terpan.es, ofereix una visió detallada dels projectes més recents i serveis innovadors de Terpan. L’empresa espera que aquesta actualització sigui el primer pas cap a un futur brillant i continuï atenent les necessitats dels seus clients. Per a més informació sobre els seus serveis, consulteu-la i contacteu amb info@terpan.es o trucant al 937 803 166.