Com cada any, l’Escola de Flequers Andreu Llargués ha programat un ampli i ambiciós ventall de cursos monogràfics, tant de fleca com de pastisseria, adreçades a professionals que desitgin actualitzar la tècnica d’elaboració de diferents tipus de productes.
Aquests monogràfics estan pensats perquè els flequers puguin actualitzar i ampliar els seus coneixements per tal de millorar i ampliar la seva oferta, adaptant-se així a les noves tendències del mercat i fidelitzant la clientela.
En el decurs de l’any, s’impartiran els següents monogràfics:
MONOGRÀFICS DE FLECA
– CANAPÈS I PRODUCTES SALATS PER A FESTES
– ASSORTIT DE PIZZES FLEQUERES
– PRODUCTES SENSE GLUTEN EN EL NOSTRE OBRADOR
– PANS FETS EXCLUSIVAMENT AMB MASSA MARE NATURAL
– EL CONEIXEMENT DEL PRODUCTE PER A MILLORAR LES VENDES
– PRODUCTES SALATS: ASSORTIT DE COQUES SALADES
– BÀSIC DE MASSES BATUDES
– PANS CATALANS
– PIZZES ITALIANES I FOCACCIES
– CARTA D’ENTREPANS GOURMET
– CARTA DE TORRADES GOURMET
MONOGRÀFICS DE PASTISSERIA
– PRODUCTES DE VENDA PER IMPULS
– CASSOLETES CLÀSSIQUES I CONTEMPORÀNIES
– GRANS CLÀSSICS DE LA PASTISSERIA EN FORMAT INDIVIDUAL
– MASSA DE PASTA FULLADA PER A PASTISSERIA FRESCA I PASTISSOS DE VIATGE
– MACARONS
– PASTISSOS FLEQUERS
– PASTISSOS DE TALL
– GOTETS
– TÈCNIQUES I SECRETS PER A ELABORAR EL MILLOR CROISSANT
– ESPECIAL SANT VALENTÍN
– BUNYOLS I CARNESTOLTES
– ESPECIAL PASQUA
– ESPECIAL FESTIVITATS
– ESPECIAL SANT JOAN
– PANELLETS CLÀSSICS I CONTEMPORANIS
– TORRONS CLÀSSICS I MODERNS
– ESPECIAL NADAL