Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Un jurat excepcional per la 3ª edició del concurs «La millor Mona de Pasqua»

Jordi Roca (Celler Can Roca), mestre pastisser i xocolater, encapçala a un jurat amb grans professionals on també hi estarà la sotsdirectora de la Baking School Barcelona Sabadell, MªCruz Barón.

El concurs, que celebrarà la seva tercera edició el proper 12 de març, ho farà per primer cop al marc de la fira professional Forum Gastronòmic de Girona, amb el suport principal de la marca Chocovic, empresa líder amb gran tradició xocolatera, Fills de Moretó, mestres fariners des de 1884 i Utilcentre, proveïdor de utensilis i maquinària especialitzada, amb la col·laboració d’altres marquesdel sector i del Gremi de Flequers de la província de Barcelona, i la Federació catalana de Gremis de flequers i del Gremi de Pastissers de Girona, Tarragona i Lleida.

La convocatòria es va obrir a principis de febrer a pastissers, xocolaters i mestres flequers sempre que tinguin un punt de venda. Cada participant es podrà presentar a qualsevol de les dues categories del concurs: la mona tradicional (brioix) o la figura basada en l’ou de xocolata.

Aquesta edició la figura de la mona es farà protagonista també dins la programació de la fira FORUM GASTRONÒMIC a la ciutat de Girona, on es reconeixeran les peces presentades per un jurat professional composat per professionals xocolaters, pastissers, forners.

Aquest jurat estarà encapçalat per un ambaixador excepcional com és el mestre pastisser i xocolater Jordi Roca (Celler Can Roca) i grans professionals com Eric Ortuño, fundador de L’Atelier Barcelona i millor Mona de Pasqua 2022; MªCruz Barón, sotsdirectora de la Baking School; Àngel Garcia, president del Gremi de Pastisseria de Girona; Gerard Gil, millor Mona de Pasqua de brioix; la Sònia Carmona, «foodlovers»; Antonie Bernabé, director industrial de Les Moulins Pyrénéens i Jesús Cerdàn, tècnic especialita de Fills de Moretó.

També una part de la valoració qualitativa serà a càrrec d’una representació de fillols, grans decisors a l’hora de triar una mona de Pasqua.

Les mones presentades, en acabar el certamen, i a fi d’evitar el malbaratament alimentari, seran lliurades a la ONG Voluntàries de Girona qui ho entregarà a infants en situació de vulnerabilitat.  

Terminis d’inscripcions i presentació de Mones

Les inscripcions estan obertes i s’efectuaran fins a les 20h del divendres 8 de març al web http://www.lamillormonadepasqua.es/ omplint el formulari de participació. Les bases del concurs i informació del certamen també podran consultar-se a la pàgina web i per xarxes socials @lamillormonadepasqua.

Les peces s’hauran de presentar el dimarts 12 de març al recinte del Forum Gastronómic de Girona al Passeig General Mendoza, 1, P2, 17002 Girona de 9:00h a 11:00h del matí. La valoració de les peces per part del jurat es farà el mateix dia a partir de les 11:30h. El veredicte serà el mateix 12 de març al recinte del Forum a les 14h a un dels escenaris principals en un acte de lliurament de premis.

Més informació: www.srysracake.com / Telf. 930045114 (Anabel Lope).

Noticies relacionades

Amb el suport de: