Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Un mes de març amb formació de primera a l’Escola Andreu Llargués

L’Escola de Flequers Andreu Llargués portarà a terme en el decurs del mes de març una sèrie d’activitats formatives amb l’excel·lència com a principal tret distintiu. En concret, acollirà quatre master classes, una d’elles impartida per un mestre internacional convidat, i començarà dos cursos de Certificat de Professionalitat adreçats a treballadors en actiu.

 

Així, encetarà el mes amb una master class sobre ‘Le flan parisien’, que tindrà lloc l’1 i el 2 de març. Es tracta d’un curs de 5 hores impartit pel director de l’Escola, Andreu Llargués en una sessió, de 15:30 a 20:30 hores. Durant la master class, Ferrant ensenyarà les tècniques d’elaboració d’aquest clàssic tan demandat en la fleca francesa. Es tracta d’un producte versàtil, fàcil d’elaborar, llaminer i estèticament perfecte.

A més a més, la nostra Escola rebrà aquest mes la visita d’una prestigiosa figura de la fleca internacional. Així, els dies 22 i 23 de març, Karl de Smedt oferirà una master class de 10 hores sobre ‘El valor nutricional de les masses mare del món i la seva biodiversitat’.

Així mateix, Yohan Ferrant impartirà al llarg del mes master classes sobre ‘La baguet i els seus diversos conceptes’ (9 i 10 de març) i ‘Brioixeria creativa’ (28 i 29 de març).

Certificats de Professionalitat per a treballadors

També s’ha de destacar que al març començaran dues edicions dels cursos per a l’obtenció de Certificats de Professionalitat, adreçats específicament a treballadors en actiu. Així, el de Fleca i Brioixeria començarà el 21 de març i finalitzarà el 28 de juliol, amb horari de 15:00 a 21:00 hores de dilluns a dijous. Per la seva part, el de Pastisseria se celebrarà del 29 de març al 30 de setembre amb horari de 15:00 a 21:00 h. de dimarts a divendres.

Noticies relacionades

Amb el suport de: