Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Alimentaria & Hostelco presenta el seu programa d’activitats

La pròxima edició d’Alimentaria & Hostelco, que se celebrarà del 18 al 21 de març al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, desplegarà un programa d’activitats que abordarà els principals reptes i desafiaments que té per davant la indústria alimentària quant a innovació, digitalització i internacionalització dels seus mercats.

El Gremi de Flequers de la província de Barcelona i la Baking School tenen un paper clau com a prescriptors de la fleca artesana.

Aquest dijous dia 15 de febrer s’ha presentat el programa d’activitats i la proposta de valor de la propera edició d‘Alimentaria&Hostelco 2024, on hi haurà més de 350 sessions, entre ponències, taules rodones, congressos i demostracions -amb especial focus en el canal Horeca i la seva importància socioeconòmica- a les quals intervindran al voltant de 700 experts de primer nivell.

Segons J. Antoni Valls, director general d’Alimentaria Exhibitions, “en aquesta edició, Alimentaria&Hostelco s’ha bolcat a programar uns continguts del màxim interès per als professionals del canal Horeca, la fabricació, la distribució i el retail, amb l’objectiu últim d’aportar valor als seus negocis. Volem que l’esdeveniment sigui una cita per a aprendre, compartir, viure i descobrir els grans reptes i tendències de futur del sector”.

Aposta pel canal Horeca, i la fleca

Alimentaria&Hostelco donarà un especial protagonisme al canal Horeca, propulsat per la celebració conjunta de tots dos esdeveniments. En aquest sentit, s’estrenaran The Horeca Hub, Coffee, Bakery & Pastry Taste&Talks, i Restauración en Colectividades Meeting Point, tres àrees de divulgació de continguts adreçats específicament als sectors de la restauració, el food service i l’hostaleria, que se sumen a altres tres orientades a la resta de la indústria d’alimentació i begudes.

És en aquesta segona nova àrea experiencial, Coffee, Bakery & Pastry on la fleca pren especial importància. Aquest nou espai enfocat en cafeteria, te, pastisseria, fleca, gelateria, xocolata i complements promet oferir l’oferta més completa en productes alimentaris, equipament, maquinària, accessoris i tecnologia. A més, no sols pretén posar en valor aquests àmbits, sinó que vol oferir l’oportunitat de viure una experiència a través de múltiples iniciatives que ajudaran a conèixer les darreres novetats i tendències del mercat.

Aquest sector Coffee, Bakery & Pastry d’Alimentaria & Hostelco, en col·laboració amb el Gremi de Flequers de la Província de Barcelona i d’altres, proporcionarà als forners una oportunitat única per explorar noves tendències, accedir als coneixements d’experts i connectar amb proveïdors líders. Aquí es podran descobrir productes innovadors o evolucionats, tècniques de panificació d’avantguarda, models de gestió de negocis moderns i equips que optimitzen eficientment l’energia, entre altres aspectes clau.

Mestres del sector

El Coffee, Bakery & Pastry tindrà un espai en el qual es desenvoluparan nombrosos tastos, demostracions i ponències a càrrec de pastissers, forners i baristes top, i on hi participarà l’equip del Mondial du Pain 2023 i millor brioixeria del món, així com alguns agremiats com Jordi Morera, Daniel Jordà i Enric Badia.

Precisament, l’equip del Mondial du Pain 2023, format per David Hernández, Roger Vilardosa i Yohan Ferrant faran una demostració i degustació d’alguns dels productes que els van portar a guanyar la millor brioixeria del món. Simultàniament debatran sobre el present i futur de la fleca i brioixeria d’excel·lència a Espanya.