Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Els agremiats Tonatiuh Cortés i Daniel Jordà, al Campionat del Món de Panettone celebrat a Itàlia

L’equip espanyol s’ha endut 5 premis especials, tot i no estar al podi final.

Recentment s’ha celebrat el Campionat del Món de Panettone per Equips, organitzat per l’Acadèmia de Mestres de Massa Mare i Panettone Italià a Milà.

En aquesta edició, l’equip espanyol ha estat format per l’agremiat Tonatiuh Cortés (Barcelona), Rafa Aguilera (Torredembarra) i José Manuel Marcos (Alacant) com a titulars, i entrenat per José Romero (professor de l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona i organitzador del Concurs Millor Panettone Artesà de Espanya). Com a suplents, també hi formaven part l’agremiat Daniel Jordà, Premi Nacional al Millor Panettone 2022; Alfonso Quintero, Millor Panettone Ibèric 2022; i el també agremiat Miquel Saborit, que han participat també als entrenaments de cara a aquesta competició. Jordà, ha acompanyat a l’equip fins a Milà per donar-los suport.

Tot i que l’equip espanyol no ha aconseguit un lloc al podi, encapçalat per Itàlia i completat per Argentina i Japó, sí s’ha endut cinc premis especials: segon millor panettone de xocolata (compartit amb Argentina), tercer millor panettone clàssic, millor treball en equip, millor taula i millor dossier de presentació.