Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Diego Marín, campió d’Espanya de fleca artesana

La V edició de la competició es va desenvolupar durant 5 dies en el marc de la Fira InterSICOP.

El guanyador va ser finalista al The Baker i la tercera classificada és exalumna del Màster d’Excel·lència

Diego Marín, finalista també de la primera edició de The Baker, es va proclamar el passat 20 de febrer com a nou campió d’Espanya de Forn Artesà (CNPA). Un prestigiós títol que ha complert la seva 5a edició sota l’organització una vegada més de la Confederació Espanyola de Forn, Pastisseria, Brioixeria i Afines (CEOPPAN) i celebrat a la Fira INTERSICOP 2024 entre el 16 i el 20 de Febrer.

Diego Marín, resident a Vigo, es va imposar a la classificació general final a Joan Serra (València), segon, i a l’ex alumna del Màster d’Excel·lència en Fleca Artesana, Isabel García (La Rioja), tercera. Així mateix, es van lliurar també diversos reconeixements especials:
– Millor Taula de Presentació: Isabel García (La Rioja)
– Millor Prova de Panes: Joan Serra (València)
– Millor Prova de Brioixeria: Joan Serra (València)
– Millor Peça Artística: Diego Marín (Vigo)

El jurat va estar compost per Jesús Sánchez (president), la sotsdirectora de la Baking School Barcelona Sabadell El guanyador va ser finalista al The Baker i la tercera classificada és exalumna del Màster d’Excel·lència, José Roldán i Matteo Cunsolo, i els campions de 2019 i 2022 respectivament, Daniel Flecha i Samuel Suárez, així com per Santiago Mariel i Juan Pedro Pérez en qualitat d’observadores.

En el lliurament de premis van estar el president de la CEBP, UIBC i Confederació Francesa de Forners, Dominique Anract; el president de CEOPPAN i vicepresident de la UIBC, Eduardo Villar; el secretari general de la Confederació, UIBC i CEBP, José Mª Fernández del Clos; el director general de SALVA, David Llordés; el director general de Farinera Coromina, Lluis Coromina; l’administrador de DISPAN, Francisco Roura; i responsable tècnic de Ireks Ibèrica Alejandro Montes.

Així mateix, es va homenatjar els guanyadors del Campionat de les anteriors 4 edicions: José Roldán (2015), Juan Antonio Pérez «Toñín» (2017), i els esmentats Daniel Flecha (2019) i Samuel Suárez (2022), que van rebre les jaquetes commemoratives.