Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El Gremi aprova els comptes a l’Assemblea General de Socis

El Gremi de Flequers de la Província de Barcelona ha celebrat aquest dijous 6 de juliol a la seva seu l’Assemblea General de Socis, en el decurs de la qual s’han aprovat els Comptes Anuals i la gestió del Comitè Executiu i la Junta Directiva Intercomarcal de l’exercici 2022 i el Pressupost d’Ingressos i Despeses per a l’exercici 2023.

En la presentació, el president del Gremi, Andreu Llargués ha fet un repàs de la situació i de les diferents accions i activitats que s’han dut a terme des de l’entitat durant un 2022 complicat per al sector. Tanmateix, s’ha presentat la Memòria d’activitats 2022.

Pel que fa a la part econòmica, el secretari general, Carles Cotonat, que ha exposat els comptes anuals 2022 i el pressupost 2023, ha destacat les diferents accions reivindicatives i reunions institucionals que s’han dut a terme en defensa de la fleca amb motiu de la crisi energètica desencadenada per la guerra a Ucraïna, així com el ressò mediàtic que s’ha obtingut per aquestes activitats encapçalades pel Gremi.

Descarrega aquí la Memòria del Gremi 2022

Noticies relacionades