Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El Gremi i la Baking School programen diferents activitats a Alimentaria & Hostelco 2024

Com a principals col·laboradors d’aquesta Fira, el Gremi comptarà amb un gran espai representatiu de la fleca artesana i ha programat diferents demostracions, debats i degustacions per als dies 18, 19, 20 i 21 de març.

El Gremi de Flequers de la Província de Barcelona i la Baking School Barcelona Sabadell tindran una participació activa en aquesta nova edició d’Alimentaria i Hostelco que es celebrarà enguany del 18 al 21 de març a la Fira de Barcelona.

Una de les principals novetats d’aquesta Fira és la nova àrea experiencial, Coffee, Bakery & Pastry on la fleca pren especial importància. Aquest nou espai enfocat en cafeteria, te, pastisseria, fleca, gelateria, xocolata i complements promet oferir l’oferta més completa en productes alimentaris, equipament, maquinària, accessoris i tecnologia. A més, no sols pretén posar en valor aquests àmbits, sinó que vol oferir l’oportunitat de viure una experiència a través de múltiples iniciatives que ajudaran a conèixer les darreres novetats i tendències del mercat.

Aquest nou sector compta amb la col·laboració amb el Gremi de Flequers de la Província de Barcelona i d’altres, i serà un espai que proporcionarà als forners una oportunitat única per explorar noves tendències, accedir als coneixements d’experts i connectar amb proveïdors líders. Aquí es podran descobrir productes innovadors o evolucionats, tècniques de panificació d’avantguarda, models de gestió de negocis moderns i equips que optimitzen eficientment l’energia, entre altres aspectes clau.

Un espai dinamitzador i de representació de la fleca artesana

Dins d’aquest espai dedicat a la fleca i tota la cadena de valor, el Gremi comptarà amb un stand dinamitzador que posarà en valor la fleca artesana i s’oferiran cada dia de saló, especialitats de la mà de forners agremiats com Cal Falsina, Forn de la Ramba Vilanova, Forn de Nulles, Forn 9, Forn Padró 1896, Forn Sant Josep, Forn de pa Jorba, Gallete Pastim, Cal Mosso, Forn Sistaré o l’Obrador dels 15. També hi haurà una petita degustació de pans de sabors per a maridatges de la mà de la formadora i sotsdirectora de l’Escola Andreu Llargués, Mari Cruz Barón.

A més a més, com a prescriptors de la fleca artesana, el Gremi i la Baking School han preparat diferents demostracions a l’espai «Taste&Talks». D’una banda, el dia 20 de març a les 10:45h, l’equip de fleca que va representar Espanya al Mondial Du Pain 2023 i el mestre flequer Yohan Ferrant realitzaran una demostració sobre els productes presentats. Simultàniament a l’elaboració es debatrà sobre el present i el futur del forn i brioixeria artesana a Espanya.

El dia 21, a les 12:45h, també s’ha programat una demostració i debat sobre «La nova fleca artesana» que la faran conjuntament els agremiats Daniel Jordà i Jordi Morera.

Si sou agremiats/des i voleu entrades per la Fira, no dubteu en contactar amb secretaria@gremipa.com

Us esperem a tots al Pavelló 7 Stand E352 de la Fira Barcelona del 18 al 21 de març!