Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El programa «Terra de pa» presentat per Jordi Morera, premi Zapping a millor programa de televisió local

‘Terra de pa’, el programa presentat per Jordi Morera i que fa conèixer tots els secrets del pa i portar a taula la seva expressió més honesta, realitzat per VOTV i Canal Blau, s’ha endut el premi Zapping a millor programa de televisió local.

En el moment de recollir el premi, Morera va aprofitar per reivindicar el producte flequer dirigint-se al public «compreu pa bo, aneu al forn del barri, a l’artesà, que això és territori«.

Ahir al vespre es van celebrar els Premis Zapping a l’Auditori AXA de Barcelona en una gala especial presentada per Natàlia Sánchez, periodista de RTVE, i Marta Masip, guanyadora de la 7a edició del Concurs Jove Presentador@. Aquests premis són organitzats per l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, una entitat sense ànim de lucre, integrada per més de 17.000 persones. El seu objectiu, obert a tots els ciutadans, és col·laborar en la millora de l’oci audiovisual, fent-se ressò de la veu dels seus consumidors i defensant els seus drets, especialment dels menors, els més vulnerables davant les pantalles.

Un jurat especialitzat ha otorgat el premi a ‘Terra de pa’ per la difusió del pa artesà, un producte amb unes excel·lents propietats nutricionals i un component fonamental de la dieta mediterrània i de la nostra tradició cultural. La sèrie presentada per l’agremiat Jordi Morera, reconegut com el millor forner del món 2017, recorre Catalunya per donar a conèixer tots els secrets del pa i portar a taula la seva expressió més honesta. En el decurs del programa es fa una parada especial a l’Escola Andreu Llargués per tractar la formació dels forners i també apareixen altres agremiats i agremiades presentant els seus productes característics.

Podeu veure la sèrie a la plataforma, La Xarxa+.