Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Els «Espigas» imparteixen una masterclass a FITUR

La masterclass va tenir una gran afluència de públic i es va mostrar la taula de productes que va portar la selecció a guanyar el campionat internacional.

El passat dissabte, la Selecció Espanyola de Fleca Artesana “Espigas” participa a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) a Ifema (Madrid). En aquesta ocasió, el combinat nacional va impartir una masterclass a l’espai Aliments d’Espanya, duent a terme un tast de pa amb productes de La Rioja de màxima qualitat.

L’acte va aglutinar a un nombrós públic que va gaudir durant una hora del treball que va portar als “Espigas” a proclamar-se campions del món al gener de 2023 a Rimini (Itàlia). L’obertura i tancament del mateix va ser a càrrec del President de la Confederació Espanyola de Forn, Pastisseria, Brioixeria i Afins (CEOPPAN), Eduardo Villar.

Durant la sessió, els assistents van conèixer de mans del capità de la selecció nacional, José Roldán, del seu director tècnic, Jesús Sánchez, i de dos dels seus components, Samuel Suárez i Santiago Mariel, la trajectòria de l’equip, els seus èxits més importants i la taula que van elaborar per a emportar-se la victòria el Campionat Internacional “Bread In the City”.

Així mateix, van oferir un tast d’aquests pans amb productes de màxima qualitat de La Rioja, com són les peres de Rincón de Soto, oli de La Rioja, pebrot i xoriço de La Rioja, formatge camerano, nou de Pedroso i vi de Rioja ull de llebre blanc.

Villar va clausurar l’acte destacant la creixent importància que està tenint el sector a tots els nivells i la tendència a una major dignificació de la professió de forner.

Noticies relacionades

Amb el suport de: