Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Els millors llonguets solidaris són d’agremiats

El Concurs Solidari al Millor Llonguet de Catalunya celebra la segona edició per la recerca contra el càncer infantil.

Després de l’èxit de la campanya Llonguet Solidari, impulsada per l’associació Polseres Candela i la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Flequers, amb el suport del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil, l’Obra Social Ernest Verdaguer (Panatics) celebra el II Concurs Solidari al Millor Llonguet de Catalunya, per aconseguir fons que ajudin en la recerca contra aquesta malaltia.

Així, s’ha atorgat el Llonguet d’Or, el Llonguet de Plata i el Llonguet de Bronze a les millors elaboracions d’aquest emblemàtic producte.

L’únic requisit era que tots els establiments participants havien d’estar registrats en la campanya organitzada per Polseres Candela, i l’organització ha passat anònimament pels establiments per valorar els llonguets. Tots els finalistes del certamen han resultat agremiats.

Els guanyadors, tots ells agremiats, han resultat Daniel Jordà (Llonguet d’Or), Enric Badia i Xavier Sistaré (Llonguet de Plata ex aequo) i Mònica Gregori (Llonguet de Bronze). Els premis als guanyadors es donaran el dia del lliurament dels fons recaptats per aquesta campanya en les instal·lacions de l’Hospital Sant Joan de Déu.