Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Enric Bordas presidirà la Comissió de Comerç de la Cambra de Barcelona

El president de la Cambra, Josep Santacreu, anuncia aquest nomenament durant el seu discurs en la Nit del Pa.

L’Enric Bordas, escollit recentment nou membre del Comité Executiu de la Cambra de Comerç de Barcelona, serà el president de la Comissió de Comerç d’aquesta important institució empresarial. Així ho ha anunciat el president de la Cambra, Josep Santacreu, durant el seu parlament en el marc de la Nit del Pa, celebrada recentment al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona.

Bordas, agremiat i membre de la Junta Directiva i del Comitè Executiu del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, ha format part de la llista Va d’Empresa, presidida per Santacreu, exconseller delegat de l’asseguradora DKV, que ha guanyat les eleccions i ha pres els regnes de la Cambra recentment. En conseqüència, Bordas s’ha integrat com a nou membre al ple de la Cambra en representació del Grup 7, corresponent a les empreses dels sectors de la fusta, suro i altres manufactures; indústries de l’alimentació, i begudes i tabac. 

Vull agrarir als forners i al Gremi per fomar part de la nostra candidatura. Hem lluitat junts durant 4 messos per recuperar el prestigi i el govern de la Cambra en benefici dels Gremis, com el vostre, que ara tenen presència i veu a l’entitat i que són ben representats al nou Comitè Executiu de la mà de gent com l’Enric”, ha destacat Santacreu durant la seva al·locució. “La Cambra representa mig milió d’empreses, i són només 12 les persones que formen part del Comitè”, ha destacat Santacreu per donar valor a l’influent posició que ocupa Bordas. 

En aquest punt, va fer l’inesperat anunci: “molt poca gent ho sap encara, però vull anunciar que, quan montem la Comissió de Comerç a la Cambra, la presidirà l’Enric. Demano un aplaudiment per ell, perquè s’ha guanyat la confiança de tots”, va dir.

El president també de la Cambra ha recordat la seva infantesa a Guissona. “Alguns dels millors records de la meva vida tenen a veure amb els forns. Per exemple, a les nits d’hivern, quan acabàvem la festa, ens obrien la porta per encalentir-nos”, va rememorar.

Finalment, ha valorat que “la fleca és el comerç més proper a la vida de la gent. Tenim una tasca tots plegats: en ciutats i societats tan envellides com les actuals, un repte i un gran valor afegit dels comerços és constituir un servei proper a la societat. En una època en que la solitud és un gran problema, sobre tot per la gent gran, els forners han de ser capdavanters en aquesta batalla per estar sempre aprop i fer que ningú es senti sol”, ha conclòs.

Per la seva banda, Enric Bordas explica, en declaracions a Newspa, que «l’objectiu de tot plegat és buscar el benestar del nostre sector. Ens hem presentat a proposta del Gremi perquè vam pensar que seria interessant tenir un forner al ple de la Cambra de Comerç. Però, personalment, vaig considerar que era una aventura que era digna de començar, i no només hem aconseguit guanyar la cadira del plenari, que ja és una fita important dins de l’objectiu d’arribar a la cambra, sinó que hem aconseguit ser al Comitè Executiu«, celebra.

«Jo mateix tinc una empresa petita i soc al Comitè Executiu de la Cambra de Comerç de Barcelona al costat d’empresaris que tenen 200, 300 i 1.000 treballadors. Però aquest era un dels objectius que perseguíem, que a la cambra, a més de les grans empreses, també estiguem representant els petits empresaris«, conclou.

Noticies relacionades

Amb el suport de: