Search
Close this search box.

Félix Mestre, del Forn Rius de Vilafranca, nou president de CEOPPAN

El barceloní Félix Mestre succeeix en el càrrec a Eduardo Villar.

Les instal·lacions de la Fira de Madrid IFEMA han estat l’escenari de les Eleccions a la Presidència i al Comitè Executiu de la Confederació Espanyola de Fleca, Pastisseria, Brioixeria i Afins (CEOPPAN).

En aquestes eleccions ha estat escollit com a nou President Félix Mestre Rius, de 38 anys, flequer en una empresa familiar de Vilafranca del Penedès, associada al Gremi de Flequers de la Província de Barcelona. Tot seguit, s’han celebrat les votacions per conformar les vicepresidències del Comitè Executiu, sent escollit com a vicepresident primer José Alberto López (Biscaia), i com a vicepresidents Mónica Gregori (Barcelona Província), Montse Trueba (Cantàbria), Pilar Marquès (Lleida) i Juan José Rausell (València).

En les seves primeres declaracions, Mestre ha afirmat que “per a mi és un honor estar a la presidència de CEOPPAN i accepto el repte amb la més gran de les il·lusions, basant-me en el col·laboracionisme amb els presidents i vicepresidents de les Associacions, així com amb l’organigrama de la Confederació, i amb l’anterior president, Eduardo Villar. Espero que amb el coneixement de tots ells, i totes les aportacions que puguin fer a partir d’ara, CEOPPAN creixi, augmenti en afiliats i sigui una associació gran a Espanya”.

Mestre és un forner de 4a generació i exerceix de director tècnic a la fleca familiar Forn Rius. És llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) i ha cursat un Programa de Desenvolupament Directiu (PDP) a ESADE. A més, va formar-se a la Baking School Barcelona Sabadell on també ha cursat el màster en fleca i brioixeria artesana.

Així mateix, des de CEOPPAN es vol donar les gràcies a Eduardo Villar per la seva feina en favor de la fleca espanyola durant el seu mandat, desitjant-li molta sort en els seus futurs projectes.

Amb el suport de: