Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Ja tenim aquí el nou número Newspa!

En aquest últim número de la revista analitzem en profunditat el malbaratament a la fleca i veiem les diferents opcions que hi ha per prevenir-lo i reduir-lo. També parlem del primer esglaó a la cadena del pa; el blat. Parlem amb diferents farineres per les noves tendències en farines i veure com afecta l’economia mundial al preu d’aquest producte.

En relació amb aquests temes, entrevistem a Marie Lindström, directora de Too Good To Go a Espanya i a Joan Serra, Investigador especialista del Programa Cultius Extensius Sostenibles de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA). També entrevistem el MOF 2011, Sylvain Herviaux per conèixer la seva visió de la fleca internacional i catalana.

Dintre de les seccions habituals, presentem la campanya de promoció del pa impulsada pel Gremi que se celebrarà aquest novembre, parlem del The Baker i fem una repasada a les activitats de la fleca espanyola.

En aquest número, el director tècnic de la revista, Manel Cortés fa un repàs a la història del pa i els seus origens.

Quant a les receptes, podreu trobar la recepta del millor pa de pagès 2022 de la mà de David Hernàndez i en paco Ramirez ens porta un parell de receptes molt sabroses: el cheesecake salat i el brioix sorpresa.

Llegeix això i tot més a la nostra revista! Descarrega-la aquí