Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La campanya Llonguet Solidari recapta quasi 7.000 euros contra el càncer infantil

Les 41 fleques participants en la campanya Llonguet Solidari, celebrada els dies 11, 12 i 13 de febrer, han recaptat 6.865 euros que s’han destinat a la lluita contra el càncer infantil. Així, la campanya, impulsada pel Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, juntament amb els forners artesans i amb l’associació Polseres Candela, amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil, ha celebrat amb gran èxit la seva segona edició.

Els establiments participants han destinat l’import de la venda del llonguet, al preu habitual, en els dies de campanya, a Polseres Candela. Es tracta d’una entitat sense ànim de lucre que col·labora amb l’hospital Sant Joan de Déu per recaptar fons per a la investigació contra el càncer infantil i potenciar la creació d’un equip concret d’investigació a l’hospital. La seva principal font de finançament són les activitats solidàries de caràcter social que organitzen (festes, campanyes, venda de polseres…), entre les quals es troba la campanya Llonguet Solidari.El Gremi agraeix a tots els participants la seva valuosa col·laboració. «Heu estat molts els qui us heu animat a participar, tant amb les aportacions dels vostres clients, com amb les vostres pròpies», destaca.

Es pot consultar el llistat de les fleques participants al web de Polseres Candela. Tot i que la campanya de venda del Llonguet Solidari se centralitzava en aquests tres dies del mes de febrer, aquesta continuarà activa a la web de l’associació per tal que es puguin fer aportacions addicionals.