Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’Escola Andreu Llargués programa nous cursos d’iniciació

Aquest gener comencen els primers cursos de Curs d’Iniciació a la Fleca i Brioixeria Artesana, així com els Certificats de Professionalitat.

L’Escola de Flequers Andreu Llargués començarà l’any 2024 noves edicions del Curs d’Iniciació a la Fleca i Brioixeria i dels de Certificat de Professionalitat de Fleca i Brioixeria i de Pastisseria i Confiteria, orientats per tal facilitar la formació de l’ofici.

L’objectiu principal d’aquests cursos és donar cobertura a la principal demanda de perfils professionals del sector en fleca i pastisseria, formant nous treballadors capaços de responsabilitzar-se de la producció. Aquest és un perfil escàs o inexistent al mercat de treball, i es busca donar cobertura a aquesta necessitat amb els alumnes que es formen a l’Escola en el Certificat de Professionalitat corresponent.

Cursos d’iniciació

Dirigit a majors de 16 anys que vulguin iniciar-se en les tècniques bàsiques d’elaboració de productes artesanals de fleca i brioixeria, l’objectiu d’aquestes formacions és dquirir les tècniques bàsiques del forn que capaciten per a la incorporació al sector de a fleca i brioixeria artesana, amb els coneixements teoricopràctics per a l’elaboració de peces de pa, per a seleccionar les matèries primeres adequades, utilitzar la maquinària i eines necessàries per a realitzar el pastat, format de peces, fermentació i cocció.

De cara a l’any 2024, ja s’han programat dues edicions del curs d’iniciació a la fleca artesana amb una durada de 120 hores:

– Del 29 de gener al 23 de febrer de 2024, en horari de dilluns a divendres, de 15 a 21 h.

– Del 16 de setembre al 11 d’octubre de 2024, en horari de dilluns a divendres de 15 a 21 h.

Tanmateix, s’han programat dues edicions del curs d’iniciació a la brioixeria artesana d’excel·lència, que serà impartit per Matt Valette. Les pròximes dates son:

– Del 26 de febrer al 8 de març de 2024, en horari de tardes
– Del 21 de octubre al 4 de novembre de 2024, en horari de tardes

Per a més informació, contacteu amb formacio@gremipa.com

Certificats de professionalitat

També s’han programat nous Certificats de Professionalitat de Fleca i Brioixeria i de Pastisseria i Confiteria, subvencionats. Aquests cursos están adreçats principalment a desocupats que desitgin dominar les tècniques d’elaboració de l’ofici de flequer o pastisser.

El curs de Fleca i Brioixeria té una durada de 530 hores, de les quals 460 seran hores d’ impartició del curs i 80 hores seran destinades a fer pràctiques en empreses. Hi ha programades 4 edicions fins a finals del 2024:

– ED1: 12/12/2023 al 25/04/2024
– ED2: 30/01/2024 al 27/05/2024
– ED3: 06/05/2022 al 30/09/2024
– ED4: 27/05/2023 al 21/10/2024
L’horari d’aquest Certificat és de matins de 8:30 a 14:30h.

El curs de Pastisseria i Confiteria té una durada de 590 hores, de les quals 510 seran hores d’ impartició del curs i 80 hores
seran destinades a fer pràctiques en empreses. Hi ha programades dues edicions durant el 2024:

– ED1: 1/02/2024 al 10/06/2024 de dilluns a divendres de 8:30 a 14:30h
– ED2: 4/03/2024 a 11/07/2024 de dilluns a divendres de 15:00 a 21:00h


Per a més informació, contacteu amb formacio@gremipa.com

Noticies relacionades