Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’Escola Andreu Llargués, protagonista a RTVE

L’equip del programa ‘Ahora o nunca’, de difusió estatal, visita el centre formatiu i la medallista olímpica Ona Carbonell entrevista Yohan Ferrant.

L’Escola de Flequers Andreu Llargués ha estat protagonista, una vegada més, als mitjans de comunicació, aquesta vegada a nivell estatal. En concret, el centre formatiu ha rebut la visita de l’equip del programa ‘Ahora o nunca’, un espai de RTVE dedicat a mostrar diferents aspectes la riquesa natura, cultural, gastronòmica, històrica, artística, paisatgística i folclòrica de tot Espanya.

La periodista Ona Carbonell ha estat l’encarregada de visitar l’Escola, de la mà del seu director Yohan Ferrant, qui ha mostrat l’elaboració de la corona bordalesa, un tipus de pa de tradició francesa. Durant l’entrevista, Ferrant ha explicat que “el pa d’excel·lència és un pa molt complet que ho ha de tenir tot: ha de ser nutricional, atractiu i amb història”.

Durant la peça, la periodista qualifica el Yohan com “l’Mbappé de la fleca, perquè ha guanyat tots els concursos i campionats”, a la qual cosa el director de l’Escola respon mostrant el seu orgull per les fites aconseguides en les darreres edicions del Mondial du Pain (el segon lloc de l’Enric Badia i la Marta San José i la Millor Brioixeria del món d’aquest 2023 amb el David Hernández i el Roger Vilardosa) i lloant la gastronomia i la fleca espanyoles. 

Es pot veure el programa aquí. La peça dedicada a l’Escola Andreu Llargués comença al minut 7:08 del programa.

Noticies relacionades

Amb el suport de: