Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Mònica Gregori, presidenta de la Federació Catalana de Gremis de Flequers

La presidenta del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, Mònica Gregori, ha estat escollida presidenta de la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Flequers a les eleccions celebrades recentment en aquest ens, que agrupa els diferents gremis de tot el territori català: el de Barcelona, el de la Província de Barcelona, el de les Terres de Lleida, el de les Comarques Gironines i la Federació d’Industrials Forners de la Província de Tarragona.

Des del seu nou càrrec, Gregori coordinarà les accions dels diferents gremis i treballarà per defensar la fleca davant les diferents administracions, així com impulsar la cultura del pa a tot Catalunya.

La nova presidenta de la Federació Catalana ha declarat:

“Tenim molts reptes per endavant, i només hi ha una manera de fer front a tots ells; tots els flequers artesans del territori català hem d’unir forces i anar tots en la mateixa direcció. Perquè confio i crec fermament que aquest és l´únic camí per defensar i fer créixer el nostre sector”  

Amb l’adquisició d’aquesta nova responsabilitat, Gregori segueix els passos del seu predecessor, Andreu Llargués, històric president del Gremi que va presidir també la Federació durant els darrers anys. Aquest nomenament es produeix pocs mesos després que Gregori, fins fa poc vicepresidenta, hagi prés el relleu del Llargués al front del Gremi, transició que es va escenificar en la darrera i històrica Nit del Pa.