Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Últims dies per inscriure’s al Campionat Nacional de Fleca Artesana

El V Campionat Nacional de Fleca Artesana (CNPA) se celebrarà del 17 al 20 de febrer a IFEMA (Madrid), en el marc de la fira InterSICOP, i organitzat una vegada més per la Confederació Espanyola de Forn, Pastisseria, Brioixeria i Afins (CEOPPAN).

Queden pocs dies per al tancament del termini per a inscriure’s i per a formalitzar-les podeu entrar en aquest web on trobareu les bases del mateix i tota la informació necessària. La data límit és el 15 de novembre de 2023.

Una vegada rebudes les sol·licituds, un grup d’experts de la Confederació analitzarà i valorarà totes les candidatures i decidirà per unanimitat les més qualificades per a per a prendre part en el torneig. La competició consistirà en la preparació, pastat, format i cocció de pans i productes de brioixeria i snack salat, així com d’una peça artística amb masses relacionades amb el sector.

Així mateix, el Jurat estarà compost per 4 persones (1 president i 3 jurats experts professionals del sector), més 2 observadors que vetllaran pel desenvolupament correcte de la competició.

Noticies relacionades

Amb el suport de: