
La fleca actual: tradició, innovació i versatilitat
Per Yohan Ferrant M’estreno en aquesta nova secció de la revista, un espai on vull compartir reflexions sobre el món de la fleca i tot
Per Yohan Ferrant M’estreno en aquesta nova secció de la revista, un espai on vull compartir reflexions sobre el món de la fleca i tot
A l’article anterior vam parlar dels principis físics fonamentals de la separació aplicats a la neteja del blat. L’objectiu d’aquest article és presentar una visió
El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya ha publicat recentment les bases reguladores dels Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris i els Premis
La propera edició d’aquesta prestigiosa fira, que se celebrarà al maig a Düsseldorf, amb nous concursos i activitats. El Restaurant Windsor de Barcelona ha ofert
Alimentaria FoodTech celebrarà la seva 17a edició del 6 al 8 d’octubre de 2026 en el recinte Gran Via de Fira de Barcelona. La fira d’ innovació, tecnologia i ingredients per a la indústria agroalimentària, comptarà amb un espai d’exposició de 32.000 metres quadrats i amb la participació d’empreses líders en tecnologia i ingredients, constiturià un aparador per a les novetats del sector, oferint oportunitats de negoci i obrint portes a solucions i equipaments per a tots els segments productius de la indústria, incloent, per suposat, la fleca.
La Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Flequers i CEOPPAN, han assistit en representació dels forners per expressar la seva oposició a l’Avantprojecte de Llei
A l’article anterior vam parlar de la secció de la recepció i pre-neteja d’una farinera, vam presentar-ne el diagrama de fluxe, la raó de ser
La Direcció General de Tributs ha publicat aquesta setmana en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) una resolució històrica per al sector de la fleca, en establir que tots els productes de fleca tributaran amb un tipus d’IVA superreduït del 4%. Amb aquesta mesura, que marca un punt d’inflexió per al sector, s’ elimina la distinció existent fins ara entre els pans comuns, que ja gaudien d’aquest tipus impositiu, i els pans especials, que estaven gravats amb un 10%.