
Xavier Pamies, The Baker 2025
Xavier Pamies (Forn Sistaré i Zero Gluten Sistaré) s’ha proclamat guanyador del prestigiós THE BAKER 2025

Xavier Pamies (Forn Sistaré i Zero Gluten Sistaré) s’ha proclamat guanyador del prestigiós THE BAKER 2025

Els flequers de la província donen suport a la proposta de les sectorials de comerç i turisme de PIMEC, que reclamen més temps per permetre

L’equip de la Baking School Barcelona Sabadell, representant a Espanya al Mondial du Pain, ha aconseguit la sisena posició en la desena edició d’aquest prestigiós concurs, celebrat del 19 al 22 d’octubre a Nantes.

La Selecció Espanyola de Fleca Artesana ha assolit el segon lloc a la Copa de Europa de Fleca 2025, disputada a Nantes (França) en el

Un nou equip de la Baking School, encapçalat per Roger Vilardosa amb Isaac Galofré com a ajudant i entrenat per David Hernández, entrena de cara

El Gremi va celebrar la seva tradicional Comida de Hermandad Gremial, un dels actes centrals de les festes patronals.

El Gremi de forners de Valencia organitzarà la fira amb degustacions i showcookings.

La pastisseria Canal s’ha tornat a endur el guardó al millor croissant artesà de mantega d’Espanya en la 18a edició del concurs organitzat pel Gremi

L’Aula Fòrum acollirà una programació especial protagonitzada per mestres flequers i pastissers de prestigi, que oferiran demostracions i ponències exclusives.