
José Roldán, World Baker 2025
El capità de la Selecció Espanyola de Fleca Artesana, reconegut per la UIBC a São Paulo El mestre forner cordovès José Roldán Triviño ha estat
El capità de la Selecció Espanyola de Fleca Artesana, reconegut per la UIBC a São Paulo El mestre forner cordovès José Roldán Triviño ha estat
El xef amb estrella Michelin i quarta generació del restaurant familiar és el cuiner escollit per al receptari d’estiu de la campanya “Dona-li vida al
El combinat nacional es desplaçarà a São Paulo per lluitar pel primer lloc entre el 22 i el 25 de juliol.
Descobreix els diferents tipus de mescles en rebosteria i com funcionen per crear textures i sabors únics.
Aquesta mesura forma part del procés de transformació global que ha emprès l’empresa aquest any 2025.
La prestigiosa fira triennal dedicada a la indústria internacional de la fleca i la confiteria, es va celebrar al maig de 2025.
Hostelco 2026 es posiciona com la cita imprescindible per al futur del foodservice i l’equipament d’hostaleria a escala internacional.
Recordem que la secció de neteja del blat d’un molí consta de dues parts diferenciades: la primera secció de neteja i la segona secció de
Coincidint amb l’any que Catalunya és Regió Mundial de la Gastronomia es presenta el primer recull de pans de la fleca catalana. Un viatge a