Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Daniel Jordà presenta el seu nou Tortell Solidari

El Premi Nacional al Millor Panettone 2022 i exalumne del Màster en Fleca Artesana d’Excel·lència elabora amb fins benèfics un tortell de xocolata, caramel, crumble de galeta i farciment de crema de mascarpone.

El flequer agremiat Daniel Jordà ha presentat el seu nou Tortell Solidari, amb l’objectiu de contribuir a fins benèfics. Així, per cada unitat venuda, els beneficis seran donats a l’Hospital Sant Joan de Déu, concretament al programa Hospital Amic, pioner a Espanya, que engloba les activitats de distracció emocional (pallassos, musicoteràpia, art creatiu i companyia amb gossos) que es duen a terme a l’Hospital per a fer el més positiva possible l’experiència de petits pacients.

Amb aquesta creació, l’exalumne del Màster en Fleca Artesana d’Excel·lència, Premi Nacional al Millor Panettone 2022 i Premi Especial de Comerç de Barcelona, es desmarca del clàssic tortell de Reis donant-li un toc gourmand amb una recepta inspirada en el sabor de moda de cheesecake amb una selecció d’ingredients que li aporten un toc cruixent i més dolç a una massa esponjosa de brioix amb caramel i xocolata, coronada amb una fina capa cruixent de galeta tipus “speculos” i amb un generós farcit de crema de mascarpone.

L’il·lustrador Miguel Bustos ha dissenyat el cartell i l’etiqueta per al tortell, afegint un toc artístic i visualment atractiu a aquesta iniciativa solidària. 

El tortell està disponible a partir del dimarts 2 de gener a Panes Creativos (Plaça Garrigó 5, Barcelona). També es pot col·laborar amb la causa descarregant la recepta solidària del tortell tradicional de Daniel al web de Panes Creativos o bé realitzant una aportació lliure directament a través d’aquest enllaç. A més, es poden adquirir també tortells tradicionals amb farciment de crema, xocolata i massapà. 

Noticies relacionades

Amb el suport de: