Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Eduardo Villar, escollit vicepresident de la UIBC

Durant el Congrés anual de la Unió Internacional de Forn i Pastisseria (UIBC), es van celebrar les eleccions a la presidència i es va constituir el UIBC Select Club, amb els 4 primers espanyols.

Recentment s’ha celebrat en el marc de la fira d’IBA, a Munic (Alemanya), el Congrés anual de la Unió Internacional de Forn i Pastisseria (UIBC). Durant el Congrés es van celebrar eleccions a la Presidència i es va determinar la nova composició del Presidium. El francès Dominique Anract va ser elegit nou president, succeint en el càrrec al suec Günther Koerffer.

A més, el president de CEOPPAN i ARFEPPAN, i membre de CIPAN, Eduardo Villar, ha estat elegit com a vicepresident, un càrrec que torna a ostentar després de rebre la confiança de 47 països. Són també vicepresidents electes el suís Silvan Hotz, l’alemany Roland Ermer, l’iranià Mohammad Javad, el taiwanès Troy Kao i el brasiler Rui Gonçalves.

Així mateix, el Secretari General de CEOPPAN, José María Fernández del Clos va ser ratificat en el seu càrrec de Secretari General de la Unió un exercici més. Completen el Presidium l’alemany Gerhard Schenk com a President Adjunt; el mexicà José Gutiérrez, i el noruec Rune Valestrand com a Auditors; i l’uruguaià Álvaro Pena com a Alt Representant de la UIBC.

Quatre espanyols en el UIBC Select Club

D’altra banda, en l’anterior Congrés de la UIBC celebrat a Reykjavik (Islàndia) el 9 de setembre de 2022 es va aprovar la creació del UIBC Select Club, destinat a reconèixer a professionals destacats dins del món del forn i pastisseria, amb caràcter vitalici i tenint en compte aquests criteris:

– Reconeixement d’excel·lència

– Promoció de l’ofici

– Col·laboració i establiments de contactes

– Avanç de la indústria

– Preservació de la tradició

– Impulsar l’educació i la formació en el sector

A Munic s’han triat els primers membres del club, un total de 17 entre els quals es troben 4 espanyols: l’agremiat Jordi Morera, Josep Pascual, Salvador Pla i Domi Vélez. Tot ells van rebre un premi i una medalla específica en la Gala de la UIBC.

Noticies relacionades

Amb el suport de: